Maxi 30


Maxi 30 – ett pålitligt och modernt värmesystem
Storebror heter Maxi 50, en flexibel, svensktillverkad värmepanna med mycket hög verkningsgrad för högsta effektivitet och lägsta energiförbrukning. Pannan är miljögodkänd av SP.

Nu lanserar vi Maxi 30 en allbränslepanna, som ersätter de flesta värmesystem eller kompletterar befintliga. maxi 30 kan användas med alla sorters pelletsbrännare, värmepumpar, solenergi, fjärrvärme, med en Maxi 30 får ni ett komplett system som kan byggas ut efter behov och förutsättningar.

Inbyggd ackumulatortank
En central egenskap och en förutsättning för att Maxi 50 fungerar så effektivt är något vi kallar ett allt-i-ett-system. Många pannor bygger idag på principen att skilja pannan från ackumulatortanken. Vi har gjort tvärtom och konstruerat en panna och tank i en enhet. Pannan ansluts enkelt till befintligt värmesystem via värmeväxlarslinga och har dessutom skilda expansionssystem. Fördelarna är tydliga. Systemet når högsta energieffektivitet, får en låg installationskostnad och ger en mycket driftsäker anläggning. Maxi 30 är bland de mest effektiva och flexibla svensktillverkade systemen på marknaden.

Villa, jordbruksfastighet eller verkstad
Maxi 30 passar i de flesta hushåll med separat pannrum. Men allra bäst passar systemet i villor eller jordbruksfastigheter på landsbygden men också i verkstäder och mindre tillverkningsindustrier.

Senaste nytt
2019-07-13
Semester V29 30.
Hej nu har vi semester v29-30, ordar hanteras först v31. glad sommar på er alla. mvh Arne
 
Visste du att...
Det amerikanska kondommärket Ramses har döpts efter den Egyptiske Faraonen Ramses II som var far till 160 barn.
 
Webshop
Reservdelar till din Maxi 50 beställer du enkelt i vår webshop.

Här hittar du också våra populära produkter för solenergi.

 
Facebook
Vi finns på Facebook!

Gilla oss och tag del av senaste nytt om Maxi 30/50.

 

 
Nordisk System Teknik AB
Svenarp 2
570 19 Pauliström
Arne: 076 144 01 14
info@maxipannan.se
info@nst-ab.se